Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svemirko
Povratak na članak

Domaće diskografe boli briga za glazbu, zanima ih samo novac

Ususret koncertu na kojem će u Tvornici kulture 23. listopada predstaviti svoj treći album "Skalamerija", razgovarali smo s Markom Vukovićem i Antonijem Bošnjakom iz popularnog benda.

Komentari 1

KU
kuramela
16:39 18.10.2021.

Ništa više ne štima,prije si mogao pjesmu otpjevati na gitari i poslati na festivalski natječaj, a danas ti traže gotovu snimku koja košta najmanje 1000 eura, pa ako ti prime pjesmu, ako ne, plači. Sad zamisli koliko ima dobrih autora i amatera koji bi poslali pjesmu ali nemaju novac za to. Zato nam nedostaje hitova, prodaje cd-a , a mladi ne mogu izići na svjetlo dana i nemaju priliku dokazati se. Zato i jesmo gdje smo, u stvari mi smo na dnu, a caruje lova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.