Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. travnja u 21 h

Dokumentarac o Foo Fightersima ekskluzivno u Movieplexu

foo fighters
30.03.2011.
u 14:26

Movieplex u svoje dvorane donosi pravu ekskluzivu: dokumentarni film „Foo Fighters Back and Forth“ nakon čega slijedi snimka skupine Foo Fighters koja izvodi sve stvari sa svojeg najnovijeg albuma „Wasting Light“ .

Kino Movieplex u svoje dvorane donosi pravu ekskluzivu: dokumentarni film „Foo Fighters Back and Forth“ nakon čega slijedi snimka skupine Foo Fighters koja izvodi sve stvari sa svojeg najnovijeg albuma „Wasting Light“ u preko 200 multipleksa diljem svijeta! Bend će kompletan album snimiti 5. travnja, a video snimka bit će prikazana u četvrtak, 7. travnja s početkom u 21:00 sat.
 
Prije samog nastupa, gledatelji će moći pogledati ekskluzivni dokumentarni film o skupini Foo Fighters kojeg je producirao Nigel Sinclair („No Direction Home: Bab Dylan“, „Amazin Journey the Story of the Who“, „The Last Play at Shea“), a koji nam prikazuje 16-godišnju povijest benda, od njihovih prvih pjesama i snimki na starim audio kasetama pa sve do osvajanja Grammyja, nastupa pred stotinama tisuća fanova i statusa jednog od najvećih rock bendova na svijetu.
 
Redatelj ovog već sada kultnog dokumentarnog filma o Foo Fightersima je Oskarovac James Moll, a sam film kulminirat će prikazom rada na njihovom posljednjem albumu: procesom u kojem se kompletan bend vratio svojim osnovama, svojim počecima snimajući pjesme s novog albuma u garaži iz koje su i počeli svirati prije 16 godina, snimajući ono što sviraju na analogne kasete. Bez kompjutera, bez ikakvog softwarea... Samo običan bend koji snima svoj album u garaži.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije