Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dok čitanje vijesti o ratu u Ukrajini sve više gubi smisao, spas je u knjigama poput ove

Ryszard Kapuściński veliki je novinar i pisac, a takvi ne znaju, ne mogu i neće pisati iz mržnje ili zbog nje

Komentari 3

PR
prajdali100
20:43 09.06.2022.

Ne mogu vjerovati ! Pofuk je napisao kolumnu na koju je dozvoljen komentar.Naravno,nema šanse da uopće pročitam što piše.

VL
PR
prajdali100
20:57 09.06.2022.

P.S. Postoji li mogućnost da se osvrnete na fenomen jutarnjeg programa Tv Pink.To što se tu godinama,iz dana u dan,govori o Hrvatskoj,o hrvatskom narodu,o svemu što ima bilo kakve veze sa HR,to je strašno !!! U tom užasu redoviti su gosti opskurni likovi koji mogu beskonačno lagati i vrijeđati.Ali,glavne zvijezde su političari vladajuće garniture koji MORAJU doći i non- stop obavljati prljav posao.Na to se nadoveže Informer,Kurir,Alo,Srpski telegraf....sve mediji Aleksandra Vučića.SVE što on misli oni objavljuju...A u Hrvatskoj " mudro" šute. Do kada ćete svi šutjeti? Bojite li se? Koga? Čega?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.