Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival

Događanja na Festivalu knjiga u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku

arhiva
24.05.2012.
u 10:29

U Zagrebu se govori o knjigama Politika za mlade, Samoća, obred, zlo i Isusovo zadnje iskušenje, Što čitaš kad čitaš o braku, Milena. U Splitu Volim džudo, volim Sandru, u Rijeci Nezaboravni izleti Hrvatskom, u Osijeku Intimno i javno

Na Prvom hrvatskom festivalu knjiga u četvrtak 24.svibnja na rasporedu su sljedeća događanja:

Zagreb:

Od 12 sati Marinko Raos i Višeslav Raos: Politika za mlade (Profil). Govore: Marinko Raos, Višeslav Raos, Slaven Letica, Nenad Zakošek.

Od 17 sati Möns Kallentoft: Zima: Samoća, obred, zlo (arsIRIS), Nikos Kazantzakis: Isusovo zadnje iskušenje (arsIRIS). Govori Borivoj Radaković, moderira Sanja Pandurić.

Od 18.30 sati Što čitaš kad čitaš o braku? dr. Pamela Haag: Brak strogo povjerljivo (Planetopija). Razgovaraju Aleksandar Štulhofer, Rujana Jeger, Zora Subotić, Vlasta Prohaska-Jarec.

Od 20 sati Olja Knežević: Milena (Profil). Govore: Olja Knežević, Jagna Pogačnik, Roman Simić Bodrožić.

Split:

Od 18.30 sati Danica Juričić-Spasović: Volim džudo, volim Sandru (Profil). Razgovaraju Danica Juričić-Spasović i Velimir Visković.

Rijeka:

Od 18.30 sati Vid Jakša Opačić: Nezaboravni izleti Hrvatskom (Mozaik knjiga). Govori Vid Jakša Opačić. Od 20 sati Jože Pirjavec: Tito i drugovi (Mozaik knjiga)

Osijek:

Od 18  sati Helena Sablić Tomić: Intimno i javno; Slavonski tekst hrvatske književnosti; Gola u snu i Dnevnik nevidljivoga (Naklada Ljevak). Razgovaraju Helena Sablić Tomić i Tatjana Ileš.

Komentara 1

MA
marinka
08:50 25.05.2012.

Ovo je lijep i pametno koncipiran program, tematski raznorodan. Djeluje ozbiljno vec na prvi pogled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije