Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJUBAC ŽENE PAUKA

Djevojke, želite li nastupati u mjuziklu "Spider-Man" na Broadwayu?

03.04.2009.
u 17:11

Za mjuzikl "Spider-Man", čiju su glazbu napisali dečki iz U2, a koji je u pripremi na Broadwayu, producenti su u potrazi ne samo za glavnim glumcem (premda je navodno Josh Bernadsky izgledan izbor, a Mary Jane bi trebala biti Evan Rachel Wood) nego i za negativkom – za koju i hrvatske glumice koje znaju pjevati imaju itekakve šanse. Za potpuno novu negativku (koja se nikad nije pojavila u stripu), navodno nazvanu Swiss Miss, producenti traže ovakvu glumicu:

žena između 25 i 35 godina, mora imati sjajan rokerski glas, nešto kao Sinead O'Connor s bliskoistočno-bugarsko-grčkim štihom. Strani i/ili world music tipovi bili bi odlični. Strani naglasak poželjan.

Prema drugim izvorima, negativka je "Arachne", mlada ljepotica koju su bogovi zbog oholosti pretvorili u pauka, i koja će se sukobiti/ljubovati s Peterom Parkerom, a pjevanje treba imati "jak keltsko-balkanski štih". Neuobičajene ideje su dobrodošle i netko tko se inače bavi glazbom bio bi odličan izbor.

Detaljniji podaci o audicijama moći će se uskoro naći na službenoj stranici projekta. Ajmo, djevojke, javite se! Ne želite valjda da takva sočna uloga ode u ruke nekakvoj Ceci ili Jeleni Karleuši?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije