Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinko Bogdanić

Bio sam u pravu, umjetnost uvijek pobjeđuje. Nema više slučaja 'rumunjska balerina'

'24.11.2011.,Zagreb - Hnk, Dodjela Nagrada hrvatskog glumista. Dinko Bogdanic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
17.02.2016.
u 13:33

Radi se o ljudima koji se nisu slagali s redom, radom i disciplinom, rekao je Dinko Bogdanić

Bio sam u pravu. Umjetnost uvijek pobjeđuje. Nema više slučaja "rumunjska balerina", gospodin je dobio otkaz u sarajevskom Narodnom pozorištu, a ona nikada nije tamo dobila ugovor. Radi se o ljudima koji se nisu slagali s redom, radom i disciplinom, rekao je Dinko Bogdanić na konferenciji za novinare sazvanom povodom subotnje premijere baleta "Vragolasta djevojka" u splitskom HNK.

Bogdanić je tako posve neočekivano komentirao i nedavni slučaj s rumunjskom balerinom Alexandrom Berteom koja ga je optužila za zlostavljanje.

>> Dinko Bogdanić dobio opomenu pred otkaz zbog vrijeđanja rumunjske balerine

Komentara 2

B7
b7
07:01 18.02.2016.

A o premijeri ni riječi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije