Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

Dijamantna ogrlica

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora.

Komentari 4

TI
tifani
10:29 10.02.2019.

zijeeev...

VL
DU
Deleted user
10:29 11.02.2019.

Ovakve pričice se valjda u Hrvatskoj jedino još viđaju na nastavi Hrvatskog u osnovnoj školi te u Večernjaku.

VL
KO
Kolumpar
18:09 09.02.2019.

Protetičar se kao tinajdžer zaljubio u djevojčicu, ondak je tu istu utušio neki mazgov pedofil, ondak se protetičar svake noći doživotno prevrtao u krevetu zbog tragova tušenja na vratu te iste nesretne djevojčice, ondak ono s ogrlicama, ondak … i najzad ludara. Ajme, odličan opis djevojčice kako "poskakuje dugim lijepim nogama u kratkim hlačicama, kad joj čvrste grudi napinju, itd." Kao da je ispao iz Humbert Humbertove ispovijedi.

VL
MA
mare0801
20:05 16.02.2019.

Nije ovo loše , Dimitrije naš. Čak sam osjetila neku poveznicu s Dimitrijem, slikarom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.