Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAZU

Desetero kandidata čeka izbor za besmrtnike HAZU-a

bourek
arhiva
18.05.2010.
u 17:05

Branko Despot, Ivan Cifrić, Goran Pichler, Franjo Tomić, Vida Demarin, Slobodan Vukičević, Ivanka Petrović, Milena Žic-Fuchs, Radoslav Tomić i Zlatko Bourek kandidati su za redovne članove HAZU.

Branko Despot, Ivan Cifrić, Goran Pichler, Franjo Tomić, Vida Demarin, Slobodan Vukičević, Ivanka Petrović, Milena Žic-Fuchs, Radoslav Tomić i Zlatko Bourek kandidati su za redovne članove HAZU.

Kandidati za članove suradnike su Boris Senker, Zoran Kravar, Zoran Juranić, Mario Grčević, Željko Tomičić, Marina Cindrić, Svetozar Musić i Milan Mihaljević, a za dopisne članove Bonaventura Duda, Hennig Ottmann, László Forró, Nenad Ban, Mirjana Jović-Randić, Wiesław Boryś, Ruža Pospiš-Baldani i Nenad Bićanić. Kandidati za članove suradnike u reizboru su Nenad Vekarić i Stjepan Tomaš.

Likovni i književni razred nisu imali prijedloge za dopisne članove. Izborna skupština je u četvrtak.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:25 22.05.2010.

Ako trazite dobar posao preko interneta, koji nije prijevara pogledajte video na zaradazazivot.ws i dokaze o isplatama. Jer kako vidite svi su se veliki za sebe pobrinuli, a mali uvijek placaju najvecu cijenu da bi oni bili veliki. Odaberite svoj put i svoj biznis. Imate podrsku velike medjunarodne kompanije.

AN
ankicascreiber
23:52 18.05.2010.

HALOOOO sto ce nam imena kandidata kada nije napisana niti jedna recenica zasto oni zasluzuju HAZU!!!!! Zasto se mi ovjde ne bi molgi radovati i ponositi citajuci o velikim djelima koja su ti ljudi napravili!!!!! Na kraju koja je uloga HAZU, meni se cini da se radi o \"old boys club\" koji se bore za akademske dodatke na mirovine, i nista vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije