Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena rasprodaja

Deset tisuća glazbenih izdanja na rasprodaji u kinu Europa

U2 360
27.04.2011.
u 10:51

Potaknute velikim interesom na jesenskom outletu, izdavačke kuće kuće Aquarius Records, Dancing Bear i Menart odlučile su počastiti Zagrepčane glazbenim izdanjima po sniženim cijenama

Veliki proljetni glazbeni outlet u kinu Europa u suradnji sa izdavačkim kućama Aquarius Records, Dancing Bear i Menart nakon izuzetno uspješnog jesenskog outleta otvara svoja vrata 28., 29, i 30. travnja.

Glazbena rasprodaja u kultnom kinu Europa u samom središtu grada omogućit će svim posjetiteljima željnima dobre glazbe da za sebe pronađu glazbena CD i DVD izdanja po sniženim cijenama. Veliki proljetni outlet nudi više od 10 tisuća jazz, blues, rock, pop, metal i indie glazbenih naslova te mnoge druge žanrove, a uz glazbena izdanja dostupna će biti i glazbena literatura u kojoj  zasigurno možemo izdvojiti biografiju benda U2 ''U2-Dnevnik'' Matta McGeeja.

Cijene glazbenih izdanja i literature bit će od 9,99 do 49,99 kuna, što je izvanredna prilika za punjenje kućne glazbene kolekcije kultnim limitiranim izdanjima.

Radno vrijeme ove glazbene rasprodaje je četvrtkom i petkom od 12 do 21 sat te subotom od 10 do 17 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije