Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulysses

Deset godina Kralja Leara u tvrđavi Minor na Malom Brijunu

lear
arhiva VL
18.08.2010.
u 15:28

Upravo je predstavom "Kralj Lear" prije punih deset godina počeo rad teatra Ulysses na Malom Brijunu. Svih ovih godina naslovnu ulogu tumači Rade Šerbedžija.

U tvrđavi Minor na Malom Brijunu ove će se sezone četiri puta izvesti “Kralj Lear”, kultna predstava kojom je kazalište Ulysses 2001. počelo svoje djelovanje. Tu je predstavu u proteklih devet sezona vidjelo više od 20 tisuća gledatelja. Predstavu je režirala Lenka Udovički, a na čelu je vrhunske glumačke ekipe Rade Šerbedžija (na slici).

 

Ključne riječi

Komentara 1

AM
amato
08:25 25.08.2010.

Lijepo. Ali molio bih precizan popis prihoda i rashoda dotičnog kazališta za sve godine njegovog uspješnog djelovanja na Brijunima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije