Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIBUTE U BIOGRADU

Danijela Dvornik: Stalno sam očekivala da se i moj Dino pojavi na pozornici

08.05.2009.
u 18:22

Dvadesetak hrvatskih glazbenika otpjevalo je preksinoć u Biogradu na manifestaciji nazvanoj Tribute to Dino Dvornik pjesme iz bogatog opusa toga prerano preminuloga kralja hrvatskog funka kojima su pak promijenjenim aranžmanima udahnuli novi život. Koncert zamišljen kao uvertira u večerašnju dodjelu Porina otvorili su Bane i Songkillersi pjesmom “Znaš li”, a jednosatna priredba pred otprilike 500 gledatelja zaključena je legendarnom “Udri jače manijače”.

Komentirajući Tribute, Dinov brat Dean Dvornik kazao nam je da je iznimno zadovoljan te da su se svi izvođači potrudili u vezi s Dinovim pjesmama, a njemu se najviše svidjela izvedba Urbana i Majki. Vinkovačke rokere pohvalila je i Dinova supruga Danijela Dvornik koja je ispričala da su joj se svidjele izvedbe grupe Sane te Massima i Marija Huljeva.

– No, za sve to najviše treba zahvaliti Dinu čija je glazba toliko dobra da se može staviti u bilo koji okvir – istaknula je Danijela koja je priznala da su joj pojedini trenuci koncerta bili teški jer je slušala Dinovu pjesmu i očekivala da će se ipak pojaviti na pozornici.

– Tada sam se prisjetila stvarnosti te su mi navrle suze – izjadala se udovica još uvijek neprežaljenog splitskog pjevača.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije