Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arhitektura

Dani zagrebačke arhitekture od 5. do 7. svibnja

uha
Studio UP uredio je zgradu tvrtke Spectator
04.05.2011.
u 17:40

Dani zagrebačke arhitekture održat će se od 5. do 7. svibnja prezentacijom novih projekata, predavanjima, obilaskom suvremenih gradnji

Dani zagrebačke arhitekture održat će se od 5. do 7. svibnja prezentacijom novih projekata, predavanjima, obilaskom suvremenih gradnji.  

Dana 5. svibnja 2011. (četvrtak) u 18 sati bit će predavanje iz ciklusa Urbanizam.zg u suradnji s Gradskim uredom za strategijsko planiranje i razvoj Grada, STANOVANJE U GRADU I STAMBENA NASELJA – Prezentacija studije "Zagreb – studija stanovanja", prof. dr. Tihomir Jukić, doc. dr. Ivan Mlinar, znanstvena novakinja Marina Smokvina, DAZ, Trg bana J.Jelačića 3/1. 

U petak u 19 sati bit će svečano otvorenje Dana zagrebačke arhitekture i promocija Arhitektonskog vodiča Zagreba 1898. – 2010. u Gliptoteci HAZU u Medvedgradskoj 2.

Subota je rezervirana za obilazak objekata uz autore i vodiče, autobusom u prijepodnevnim satima, a pješice u poslijepodnevnim. Polazak ispred MSU je u 8.45.sati. U programu obilaska sljedeći objekti: MSU, Avenija Dubrovnik 17, potom Dječji vrtić Medo Brundo, Dubrava 185, zgrada Spectator, Radnička 45 Zagrebtower, Radnička 80, zgrada Hitne pomoći, Heinzelova 88. i završetak pokraj MSU, Avenija Dubrovnik 17.

U poslijepodnevnom pješačkom ophodu u 15 sati okupljanje je na Cvjetnom trgu. Razgleda se potom Plesni centar, Kazalište lutaka, Palača Burze, Neboder u Laginjinoj ulici, Dječji vrtić Vedri dani  i Dom likovnih umjetnika. Organizator zadržava pravo izmjene programa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije