Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije kolega

'Dala bih sve zlatne dukate ovog svijeta samo da se vrati'

Ivo Gregurević
Foto: Almir Panjeta/Pixsell
1/6
02.01.2019.
u 22:54

– Bez sumnje je glumac kojeg ćemo se zauvijek sjećati i koji će nam zauvijek nedostajati – rekla je Perica Martinović

Predsjednica Hrvatskog društva dramskih umjetnika Perica Martinović s tugom je komentirala vijest da je preminuo jedan od naših najvećih glumaca Ivo Gregurević.

– Dala bih sve zlatne dukate ovog svijeta samo da se vrati. Bez sumnje je glumac kojeg ćemo se zauvijek sjećati i koji će nam zauvijek nedostajati – rekla je Perica Martinović u Dnevniku HRT-a.

– Napustio nas je veliki čovjek i glumac. Moj veliki prijatelj i filmski partner Ivo Gregurević. Hvala mu za sve što je ostavio ljepoti filmske umjetnosti i hvala mu za svaki kadar koji smo uradili zajedno. Bog neka upokoji tvoju dobru dušu, Ivo moj plemeniti. Tvoj EMIR – napisao je Emir Hadžihafizbegović na Twitteru.

Glumica Barbara Nola na Facebooku je objavila svoju fotografiju s Gregurevićem i poručila:

– Ivo, prijatelju, učitelju, Inspiracijo, geniju, mudracu, voljeni božanstveni čovječe, doviđenja, srca su nam slomljena!

Leti Ivo, poručila je Anja Šovagović Despot...

– Golubice bijela, što si nevesela, golubice bijela što si nevesela? Kako ne bih, jadna, nevesela bila, kako ne bih, jadna, nevesela bila? Kad moj golub bijeli od mene se dijeli, kad moj golub bijeli od mene se dijeli. On sad ljubi lice druge golubice, on sad ljubi lice druge golubice. Druge golubice, moje drugarice, druge golubice, moje drugarice.... leti, Ivo! – objavila je Anja Šovagović Despot.

– Prošla je godina bila bolna, otišli su velikani. Nadala sam se da će 2019. biti sretnija. I odmah nas napušta najveći, Ivo Gregurević, dečko iz Donje Mahale – rekla je Julijana Matanović.

– Umro je najveći hrvatski glumac nakon Fabijana Šovagovića. Fabijan je umro na Novu Godinu, a Ivo dan kasnije. Proklete bile te Nove godine! – komentirao je redatelj Branko Schmidt.

Poduži osvrt objavio je Asim Ugljen, koji je naveo bitne savjete koje mu je veliki glumac dao:

– Mrtav si, ali si živ – objavila je Mirjana Majurec.

Ivo Gregurević
1/9

Komentara 5

TR
TrvtkoKomadina01
09:51 03.01.2019.

Koliko dobrih rola i uspomena mogao nam je još ostaviti ostaviti taj velikan, no takve role su se davale radije jugosrpskoj gamadi, raznim šerbeđijama, tarikima, bitorajcima i sličnim ...

ZN
Znakovljenagrbu
12:33 03.01.2019.

Asim Ugljen; Nomen est omen. Psovačine namjesto Sv.Misa i Pričest za preminulu dušu. Degutantno. Bljak. No, Asim misli da je frajer..faca.

JO
jocoudriga
08:13 03.01.2019.

Srećom pa ima nasljednike....Nevena Ciganovića ili Nives Celzijus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije