Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera u ZKM-u
Povratak na članak

“Crna knjiga” docira, a glumačku energiju ubija bankarskim žargonom

Scena se, zbog zdrobljenih jabuka, pokazala se i opasnom za glumce, pa je tako Rakan Rushaidat ozbiljno pao ravno na lice te neplanirano premijeru zalio krvlju

Komentari 2

CH
chupakabra
12:13 14.03.2016.

ja se uopće ne slažem s ovim komentarom. Nažalost autor komentara u VL nije i ne poznaje simboliku da ga lupi u čelo i žao mi je kaj takvi kritiziraju predstavu kao blijedu a nisu literarno obrazovani.

VL
GU
Guderian
13:10 31.10.2016.

Pogledao predstavu i upravo je onakva kakvu sam i očekivao. Uostalom šta očekivati od nečega gdje "glumi" Lucija Šerbedžija??? Naravno da se tu može vidjeti gaženje hrvatske zastave, naguravanje iste po podu sa pogaženim i podrobljenim jabukama (posve nepotrebno) . . Sama tema je u redu ali izvedba jadna. Ima nekih trenutaka gdje briljira Hrvojka Begović koja je najsvjetliji dio predstave i eventualno Rakan Rushaidat. Ostalo je jad i bijeda. Uopće je nevjerojatno da se takvo što dopušta jer zakon jasno kaže: Članak 151. Tko javno izvrgne ruglu, preziru ili grubom omalovažavanju Republiku Hrvatsku, njezinu zastavu, grb ili himnu, hrvatski narod ili etničke i nacionalne zajednice ili manjine koje žive u Republici Hrvatskoj, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine. Stoga ne kužim!? Šta se čeka? Zašto netko konačno ne stane na kraj Šerbedžiji i njenome nonšalantnom gaženju hrvatske zastave i evidentnom preziru iste? S tim da bi se ovdje moglo kazniti ista stvar i sa švicarskom zastavom koja je ipak malo manje prezrena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.