Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglašena i najbolja Inina crpka

Creska crpka s dušom

23.09.2008.
u 18:47

Oliver Filipas, voditelj benzinske postaje u marini Cres, najzaslužniji je što je mala postaja od samo šest metara četvornih osvojila simpatije naše patrole.

– Naša pumpa stara je 16 godina, a moj posao je hvatanje cime, vezivanje broda, natakanje goriva... Nismo samoposluživanje, s ljudima radimo bez pulta, gledamo se oči u oči i mislim da je to ono što se ljudima sviđa – otkrio nam je tajnu uspjeha Oliver Filipas, jedini stalni zaposlenik na pobjedničkoj crpki.

– Zaposlenici znaju više stranih jezika i uvijek su na pomoć strancima za sve informacije, pa bila to i vremenska prognoza – obrazložili su naši novinari zbog čega su se odlučili za šarmantnu benzinsku na Cresu.

– Zahvaljujemo Večernjaku što nam je omogućio da budemo dio njihove patrole koja traje već 31 godinu. Benzinske postaje dio su naše turističke ponude pa smo u dogovoru s našim partnerima iz Večernjaka odlučili ocijeniti one marinske postaje u mjestima koja su obilazili tijekom patrole.

Drago mi je što je pobijedila mala benzinska postaja, ali s djelatnicima koji pokazuju velike napore – rekao je Bojan Vinek, direktor Inine službe za informiranje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije