Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Live CD
Povratak na članak

Coldplay uživo zvuči čvršće, ali primarno čuva platinasti status

Dok U2 još kako-tako uspijeva održati integritet, Coldplay kao da je već odavno počeo gubiti iskreni entuzijazam, hrabrost i samopouzdanje, ali sve je to nestalo i u odnosu na njih same otprije desetak godina

Komentari 1

ZA
ZaraSky
15:32 30.01.2013.

Apsolutno želim pohvaliti novirana kojem slika govori da se live album i dvd zovu "LIVE 2012", no on svejedno uspije napisati "Live 2013". Dakako album je izašao još u studenom i neki možda malo alternativniji portali od večernjeg su to prenjeli dan-dva nakon izvadanja. Od večernjeg lista i njegovog čiteteljstva se ni ne može očekivati da baš vole bend poput Coldplaya. Ja sam fan i ovaj album mi se uopće nije svidio, ali i da nisam fan i da mrzim Coldplay barem bi točno napisala ime albuma. I normalno da je to "best of" lista kada to nije studijski album već LIVE. Kao što se i čuje slušanjem sniman je na koncertima. Na kojima kao što svi normalni znaju bendovi sviraju svoje najbolje stvari. HVALA LIJEPA! I drugi put barem pročitajte par izvora prije nego što krenete pisati krive podatke. I da nemojte kasniti kojih 2 mjeseca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.