Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prigodno

Coldplay objavili božićni singl i spot "Christmas Light"

Coldplay
03.12.2010.
u 07:30

Pjesma koja završava vatrometom kao nagovještajem nove pobjede ljubavi određeni je pomak od klasičnih novogodišnjih i božićnih pjesama nakrcanih zvončićima, stihovima o jelenima i Djedu Mrazu

Jučer je engleska grupa "Coldplay" predstavila novi spot i singl "Christmas Light" koji bi mogao postati novi božićni glazbeni evergreen.

Pjesma započinje kao balada o ljubavnom paru koji je prekinuo, a potom nastavlja kao himnična pjesma, pomalo u stilu "Poguesa" (dakako, bez aluzija na vokal neponovljivog Shanea McGowana). Pjesma koja završava vatrometom kao nagovještajem nove pobjede ljubavi određeni je pomak od klasičnih novogodišnjih i božićnih pjesama nakrcanih zvončićima, stihovima o jelenima i Djedu Mrazu.

Video možete pogledati i pjesmu downloadati na službenim stranicama "Coldplayja": http://www.coldplay.com/news.php

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:15 03.12.2010.

\"pomalo u stilu \"Poguesa\" ___________________ ajde, ako je tematika slicna fairytale of new york, (my favorite christmas song) nije baš da možemo reći da je \"pomalo u stilu Poguesa\".. ima dosta pjesama sa sličnim pričicama-(balade, ljub.parovi, božić...)..al\' ok, Coldplay su dobri.. bravo.

MI
MINERVA
06:21 04.12.2010.

poslušala je i...ništa posebno...čak lošija od nekih blagdanskih pjesmica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije