Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

Čitate li Bukowskog?

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora, ona je dio povijesti književnosti naše zemlje

Komentari 3

SM
stari_mačak
21:46 28.04.2019.

Stari kretenu -- Mlada kozo -- Mrzim te -- Napuši se i odjebi – Gadiš mi se -- Idemo do grada? -- Može -- Uups, skoro si ljosnula -- Matoš & Bukowski (kraj).

VL
RO
Rowing
13:24 27.04.2019.

Kad pomislim da ne može gore, selektor me iznenadi. Imam osjećaj kao da sam upao u ordinaciju doktora G. Jusupa i sestre Veronike.

VL
KO
Kolumpar
17:20 27.04.2019.

Priča odlična. Portret muške svinje, premda kraći i plići od Žena, Uliksa, Lolite, Ćiribiri bela moja, ima toga. Kraći zna se zašto, plići po kvazi intelektualnom izmotavanju, kao ona o pauku i ljepljivoj mreži, koga-čega ah hebote života. Ako musaš, musaj brale maštovito. Žene nisi diridiridonde, male plave mašnice po obrubima tangi, itd. Kirki je to bilo jasno pa je pretvarala muške perverznjake u zna se ono što jesu. Nakupila ih je toliko na onom otoku da je od muke potonuo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.