Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONATORSKA VEČERA UDRUGE DORA

Čarolija se rađa u srcu

19.11.2008.
u 23:06

Humanitarna organizacija Dora u sklopu akcije “Želim biti...” organizira tradicionalnu svečanu donatorsku večeru u Kristalnoj dvorani hotela Westin, 27. studenoga u 20 sati.

Prihod što se prikupi namijenit će se za Dorin fond za stipendiranje - o kojemu ovisi broj stipendija za ovu (2008./2009.) akademsku godinu. Uzvanike će zabavljati prvoligaši hrvatske glazbene scene - Nina Badrić i Jacques Houdek, te hrvatska sopranistica svjetskog glasa Antonela Malis.

Usto, svoj su dolazak već najavile i mnoge poznate osobe, političari, te gospodarstvenici koji godinama podržavaju humanitarno djelovanje Dore.

Podsjetimo, Dora djeluje od 1991. godine kao jedna od prvih nevladinih udruga posvećenih skrbi za djecu i mlade. U godinama rata njezini su štićenici uglavnom bili djeca ratni stradalnici. Danas su to iznimno marljivi, ali na žalost siromašni srednjoškolci i studenti, koji unatoč činjenici kako dolaze iz obitelji nagriženih egzistencijalnim, socijalnim i zdravstvenim problemima, ostvaruju natprosječne rezultate.

Pokrovitelji humanitarne večeri su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Gradsko poglavarstvo Zagreba, a čelni ljudi Dore poručuju: “Čarolija se rađa u srcu!” (žvu)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije