Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani hrvatskog filma
Povratak na članak

Budućnost hrvatskog filma izlazi iz jake sjene roditelja

Sara hribar (kći redatelja Hrvoja Hribara) i Ivan Livaković (sin glumice Nade Gačešić Livaković) imaju suprotne redateljske stilove, a oboje se bave gej temama

Komentari 1

KA
kacavida
16:46 06.04.2010.

Čim čujem da se netko bavi \"gej temama\" digne mi se kosa na glavi ! Uopće nisam isključiv, barem tako mislim, i smatram seksualno opredjeljenje osobnom stvari pojedinca. Međutim stvaranje nekakvih \"gej tema\", \" gej festivala\", \"gej kulture\" ... mi je notorna glupost. Kao da su oni neka neljudska, vanzemaljska bića, koja imaju neke svoje kulture i svjetove. Riječ je o - LJUDIMA ! Pa i teme koje se dotiču tih ljudi mogu biti samo - ljudske. Forsiranje na nečemu što apriori želi imati bilo kakav \"osobit\" predznak, posebice ako je to još i seksualni afinitet, i činiti ga inferiornim onom opće LJUDSKOM, koji je temelj kulture i umjetnosti uopće, čini mi se isforsiranom pozom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.