Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamie Maclean
Povratak na članak

'Brexit je čisti nacionalistički populizam koji se više, kada se pokrenuo, nije mogao zaustaviti'

Mlađi sin proslavljenog Fitzroya Macleana, šefa britanske vojne misije pri vrhovnom štabu NOB-a tijekom Drugog svjetskog rata, otkriva nepoznate detalje povezanosti ove ugledne obitelji s Hrvatskom u ratnom i poratnom vremenu kao i s aktualnim događanjima u Velikoj Britaniji i puno šire

Komentari 1

MI
Midea
21:37 24.09.2022.

🤦🏻‍♂️ Nije to nikakav populizam, nemate pojma. Znaju oni zašto su to napravili. Ostavili su Europu na cjedilu. Ako uzmete u obzir geostrateška previranja od prije nekoliko godina, a i danas, posve je jasno zašto su to napravili. Kada je Engleska ista napravila "slučajno"? Dajte ljudi krenite razmišljati malo o geostrategiji, geopolitici i vidjet ćete kako se kockice same slažu. Uopće nije problem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.