Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČJA PREDSTAVA

"Bonton ili kako pristojno provesti dan" uskoro u ZKL-u

bembo
ZKL
08.02.2010.
u 13:44

Zagrebačko kazalište lutaka u koprodukciji s udrugom Bembo u sklopu projekta "Edukacijom protiv nasilja među djecom!" radi dječju predstavu "Bonton ili kako pristojno provesti dan".

Zagrebačko kazalište lutaka u koprodukciji s udrugom Bembo u sklopu projekta "Edukacijom protiv nasilja među djecom!" radi dječju predstavu "Bonton ili kako pristojno provesti dan" prema tekstu Kristijana Ugrine i Jelene Milošević.

Predstava u režiji Kristijana Ugrine i Željka Žorice premijerno će se izvesti 12. veljače u ZKL-u, prvenstveno je namijenjena djeci, ali i svima onima koji žele podsjetiti sebe ili drugoga na pravila lijepog ponašanja, na radost suživota te na sve ono što nam je činiti kako bismo pokazali poštovanje svojoj okolini te ljudima sličnima i različitima od sebe.

Kroz svijet pravila lijepog ponašanja djecu će voditi autor predstave Kristijan Ugrina, a na pozornici će mu se pridruživati i djeca. U dijalogu sa svojim vjernim prijateljem lutkom Macmalićem poticat će ih da reagiraju s jedne strane kako bi "osluhnuo" jesu li upoznati s nekim pravilima, s druge strane da bi probudio "aktivno" slušanje kod djece i poticao spremnost na sudjelovanje u komunikaciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije