Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se zamjena

Boko podnio ostavku na mjesto ravnatelja Drame HNK Split

'09.12.2012., Pula - U galeriskom prostoru Sveta srca odrzana svecanost dodjela nagrade Kiklop, pulskog sajma knjige. Jasen Boko  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL'
'Dusko Marusic/PIXSELL'
24.06.2013.
u 17:04

Po kazalištu se već spekulira kako će novi ravnatelj splitske Drame biti glumac Belmondo Miliša

Ravnatelj Drame HNK Split Jasen Boko podnio je ostavku na tu dužnost koju će obnašati do 1. listopada. Premda se naveliko priča kako je ostavku podnio zbog toga što je nezadovoljan potezima intendanta Tončija Bilića i zbog toga što je dramski program splitskog teatra zapostavljen, Jasen Boko novinarima je danas naglasio kako su isključivo osobni razlozi prouzročili ostavku. Po kazalištu se već spekulira da će novi ravnatelj splitske Drame biti glumac Belmondo Miliša, a Boko će navodno raditi kao dramaturg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije