Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gase im PEN centar
Povratak na članak

Bjeloruski umjetnici u opasnosti: 'Ovo je fašistička država, Zapad mora djelovati'

Bjeloruske vlasti zamrznule su račune PEN centra, zabilježene su zabrane uvoza knjiga, cenzura, pretresi i pljenidbe računala i telefona, a najčešće mete su glazbenici, pisci i kazališni umjetnici.

Komentari 3

Avatar Tata1208
Tata1208
21:58 29.07.2021.

Ma izaberite si za šefa države Plenkoševiča - i užičko kolo budete smjeli plesati svaki dan. A Pupavac vam bude dirigent i svi u Hrvatskoj, pardon, Rvackoj, vam budu zavidni na tak divnom premijebešgaru...

VL
DU
Deleted user
14:04 29.07.2021.

Da fašistička, pa danas se za sve šta ti vrijeđa osjećaje može reći da je fašizam ili nacizam. A u ostalom koga boli briga za umjetnost?

VL
MK
mksdk
17:09 29.07.2021.

Zanimljivo kako ti umjetnoci nisu rekli: "ovo je komunistička država, zapad mora djelovati". Čudno mi je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.