Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Logično mjesto za susret” izvedeno u Teatru &TD

Bijeg od života po receptu Wernera Herzoga

Scena iz predstave
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
26.05.2014.
u 11:44

Sve je rascjepkano u fragmente, a u njima redom srećemo ljude koji su se povukli (ili su pobjegli) na neka sasvim izolirana mjesta

Mračna dvorana, po njoj poslagani panjevi na kojima sjedi publika. Predstavu “Logično mjesto za susret” publika gotovo ne vidi. Na trenutke je to poput slušanja radiodrame u mrklom mraku, na trenutke budi nelagodu jer ne znate gdje su glumci u tom mraku i s koje će strane doći glas.Predstava je nastala po motivima dokumentarnih filmova Wernera Herzoga, a uz Ninu Gojić (dramaturginju) i Moranu Novosel (redateljicu) koautorstvo potpisuju i glumci Karla Brbić, Matija Čigir, Sven Jakir i Marina Redžepović.

Sve je rascjepkano u fragmente, a u njima redom srećemo ljude koji su se povukli (ili su pobjegli) na neka sasvim izolirana mjesta. Bilo da proučavaju grizlije, broje pingvine ili samo žive svoj običan mali život u jednom dvorištu u Sesvetama. Upravo te pojedinačne priče u trenutku kada se konačno upale svjetla pokazuju da je ovo predstava sjajnih mladih glumaca.

Dominira odmjereni Matija Čigir, očito spreman za najveće glumačke izazove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije