Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Besplatan parking za sve posjetitelje Carrerasova koncerta

carreras
Davor Puklavec/24 sata
11.12.2009.
u 12:17

Ulaznice potražite na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj adresi Eventim.hr po cijeni od 160, 210, 320, 520 i 820 kuna.

Koncertna direkcija Zagreb ponovno priprema izniman glazbeni spektakl vrijedan pozornosti sveukupne hrvatske javnosti koji će se 19. prosinca 2009. u 20 sati održati u Areni Zagreb.

Ujedinjeni u velikoj humanitarnoj akciji 'Korak u život'  toga ce dana u božićnoj eksploziji glazbene radosti nastupiti proslavljeni tenor Jose Carreras, Tony Cetinski, sopranistička zvijezda Celine Byrne, Akademski zbor 'Ivan Goran Kovačić i Djevojački zbor Zvjezdice uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Ive Lipanovica.

Nakon iznimno uspješnog gostovanja Valerija Gergijeva i Londonskoga simfonijskog orkestra pred prepunom Arenom Zagreb, pridružite nam se na još jednom glazbenom događaju za pamćenje!

Ulaznice potražite na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj adresi Eventim.hr po cijeni od 160, 210, 320, 520 i 820 kuna.

Za sve posjetitelje na dan koncerta osigurano je besplatno parkiranje na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma (iza Ine) od 18 do 23 sata te organiziran prijevoz autobusima ZET-a na relaciji Zagrebački velesajam (istočno parkiralište) - Arena Zagreb - Zagrebački velesajam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije