Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hnk zagreb

Belgijska predstava "Obitelj" otkazana, umjesto nje izvest će se "Carmen"

Mara Bratoš/HNK
29.10.2020.
u 10:33

Belgijska predstava "Obitelj" redatelja Mila Raua koja se trebala izvesti na Festivalu svjetskog kazališta 31. listopada u HNK u Zagrebu, otkazana je. Umjesto nje, na programu je opera "Carmen".

Belgijska predstava Obitelj redatelja Mila Raua koja je trebala biti održana 31. listopada otkazana odlukom belgijskog Ministarstva kulture kazališta u Belgiji kojom se obustavljaju sve aktivnosti uključivo i gostovanja u inozemstvu.

Umjesto predstave koje se trebala održati u sklopu Festivala svjetskoga kazališta, u subotu 31. listopada u 18 sati bit će izvedena opera Carmen pod ravnanjem Marcela Mottadellija i u režiji Arnauda Bernarda.

"Postavljanje ove zahtjevne i jedne od najomiljenijih opera u HNK u Zagrebu nakon čak 17 godina, svjedočanstvo je posebnog vremena u kojem živimo. Ta specifičnost bila je vidljiva i tijekom premijere održane 23. listopada posebice u energiji umjetnika s obzirom na epidemiološke okolnosti kojima je prilagođena" poručili su iz HNK u Zagrebu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije