Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frida Kahlo u Beču

Bečka izložba Fride Kahlo zabilježila rekordnu posjećenost

frida kahlo
arhiv vl
07.12.2010.
u 13:03

Bečki Kunstforum koji je proteklih mjeseci u svojim prostorima ugostio veliku izložbu djela meksičke umjetnice Fride Kahlo do 1. prosinca zabilježio je 340.000 posjetitelja. Riječ je o rekordnom posjetu tom izložbenom prostoru

Veliki redovi pred bečkim Kunstforumom pratili su veliku izložbu slika i crteža meksičke umjetnice Fride Kahlo koja je ovih dana zatvorena. Izložba sa čak 140 djela Fride Kahlo zabilježila je rekordnu posjećenost, do 1. prosinca čak je 340.000 ljudi platilo ulaznicu kako bi vidjelo izložbu umjetnice koja je i sama postala trajna inspiracija mnogim drugim umjetnicima.

Raritet bečke izložbe bile su i fotografije američkog fotografa Nickolasa Muraya koji je snimao Fridu Kahlo u njezinim meksičkim ambijentima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije