Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trash film festival

Baroknim Varaždinom poteći će potoci lažne krvi uz zvuk motorki

'trash_nnn_kul_080910'
''
08.09.2010.
u 15:35

Profesionalni i amaterski filmovi za peti Trash Film Festival osim iz Hrvatske, Slovenije i Srbije stigli su iz Španjolske, Švedske, Amerike, Italije i Njemačke.

Trodnevna "trashomanija" u baroknom gradu počinje danas projekcijom filmova koje je filmski selektor Marinko Prga uvrstio u utrku za Zlatne motorke, a koje će za borilački, znanstveno-fantastični, horor i akcijski film dodijeliti žiri, dok će svog favorita petom Motorkom nagraditi publika.

Filmovi za peti Trash Film Festival osim iz Hrvatske, Slovenije i Srbije stigli su iz Španjolske, Švedske, Amerike, Italije i Njemačke, a kako je najavio Prga, ljubitelji trasha vidjet će amaterske, ali i profesionalne vrlo kvalitetne uratke. Zvijezda 5. TFF-a je legenda Davorin Bogović koji će večeras nastupiti uz Lavander band.

Prije toga će se otvoriti festival uz skečeve iz filma “Sun Tzu – Začepljenje sedme čakre” koji je snimila Udruga Trash. Sutra će se osim projekcija filmova održati debata na temu “Trash naš svagdašnji”, a koncerte će održati dva domaća benda. Zadnji je dan rezerviran za dodjelu Zlatnih motorki, hommage Tomu Gotovcu i koncert banda Abba real tribute iz Novog Sada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije