Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Balet splitskog HNK pleše u europskoj metropoli kulture

bolero
arhiva
24.03.2010.
u 15:04

Splitski će baletani nastupiti u koncertnoj dvorani Cemal Resit Rey, jednoj od najznačajnijih koncertnih dvorana toga 13-milijunskog grada, ovogodišnje europske kulturne metropole.

Balet splitskoga Hrvatskog narodnog kazališta gostovat će 27. ožujka u Istanbulu izvedbom predstava Bolero i Shpiel es. Splitski će baletani nastupiti u koncertnoj dvorani Cemal Resit Rey, jednoj od najznačajnijih koncertnih dvorana toga 13-milijunskog grada, ovogodišnje europske kulturne metropole. Ravelov Bolero koreografirala je Valentina Turcu, dok je Shpiel es, na glazbu švicarskog sastava Kol Simcha, koreografirao Marc Ribaud.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije