Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHINESE DEMOCRACY TURNEJA

Axl i Gunsi s ponoćnim maratonom u Areni

guns n roses (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
25.09.2010.
u 02:29

Iako je koncert počeo u 23.30, Axl Rose i Guns N'Roses održali su maratonski koncert. Nisu izostali ni najveći hitovi Welcome to the Jungle, Knockin on Heavens Door, November Rain, Don't Cry (u izvedbi publike), Night Train, Patience.

Komentara 3

Avatar Eddie
Eddie
10:39 25.09.2010.

Bravo mustangx10 !

TV
tex viler
09:25 25.09.2010.

KAKO MI JE KRIVO ŠTO NISAM MOGAO DOĆ... ŽIVIO AXL I G N R

PM
profound_mind
15:35 25.09.2010.

Koncer te je bio izvrstan... Axlov glas je jos uvijek MOCAN isto koliko i njegove pjesme.. Treba uzeti u obzir da je covjek imao poprilicnu pauzu od kontinuiranih koncerata, a i da vise nije u cvijetu mladosti... Rose-ova boja glaslas je je jos uvijek CISTI SEX (a sex svi volimo, zer ne), a Arsen Oremovic (poput vecine glazbenih kriticara) balansira poput AMEBE - niti racionlnih kalkulacija, niti intuitivnih ideja, niti intelektualnih promisljanja u njegovom zivotu.. Svatko tko je prisustvovao na koncertu, bio je vidno nadahnut i odusevljen. Axl, skidam ti kapu, bas kao sto sam to cinila i prije dvadesetak godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije