Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJESMICA U SLICI

Avanture maloga Juju napokon i kao slikovnica!

juju
arhiva\"
09.11.2011.
u 16:27

Autorica slikovnice Ivana Guljašević nije dugo dvojila te je stvorila maštoviti šareni svijet obitelji simpatičnih nilskih konjića čiju bezbrižnost narušava strašni krokodil iz duboke rijeke Nil

Nakladnička kuća Naša djeca slikovnicom "Avanture maloga Juju" ponovno daje novu dimenziju još jednoj poznatoj pjesmi prirasloj dječjim srcima. Ova poučna priča o roditeljskoj brizi prema djetetu koje, naravno, nikad ne može biti previše, i danas je iznimno popularna. Najgledanija verzija te pjesme na YouTubeu, najpopularnijem internetskom servisu za razmjenu videosadržaja, u ovom trenutku bilježi gotovo osam milijuna klikova, a taj se broj povećava iz sata u sat!

Stavljena pred slatki problem da udahne život malenom Juju, autorica slikovnice Ivana Guljašević nije dugo dvojila o kome se radi te je stvorila maštoviti šareni svijet obitelji simpatičnih nilskih konjića čiju bezbrižnost narušava strašni krokodil iz duboke rijeke Nil. Koristeći se kombinacijom klasične ilustracije, kolaža i najmodernije digitalne tehnike stvorila je koloritni ugođaj. Ova višestruko nagrađivana ilustratorica i autorica crtanih filmova završila je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, smjer grafika u klasi prof. Ivice Šiška.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije