Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bestseler

Autobiografija Keitha Richardsa u travnju u izdanju tvrtke Profil

Keith Richards
02.12.2010.
u 07:21

- Cijena je, naravno, viša od prosjeka, ali nikako se ne može reći da je astronomska, mislim da je bilo važno i to što mi već imamo cijelu biblioteku glazbenih biografija i da su mnoge od njih dobro prošle - kaže Drago Glamuzina

Nakon aukcije u kojoj je sudjelovalo šest domaćih izdavačkih kuća, pravo za objavljivanje bestseler autobiografije Keitha Richardsa “Life” pripalo je Profilu.

Nitko nije želio govoriti o cijenama, ali dok jedni izdavači trvde da se radilo o “astronomskoj” svoti (za domaće izdavaštvo, naravno, što, zapravo, sveukupno nije baš astronomsko), glavni urednik u Proflu Drago Glamuzina kaže:

 - Cijena je, naravno, viša od prosjeka, ali nikako se ne može reći da je astronomska, mislim da je bilo važno i to što mi već imamo cijelu biblioteku glazbenih biografija i da su mnoge od njih dobro prošle.

 Knjiga se trenutačno nalazi u fazi prevođenja, a izlazak se očekuje u travnju.

 - Da, očekujemo da će biti velik hit, jednako kod nas kao i u svijetu - kaže Glamuzina. - Riječ je o iznimno zanimljivom tekstu o jednom beskompromisnom životu koji je uzbudljiv i kao životna priča i kao svjedočanstvo, iznutra, o najvećem bendu 20. stoljeća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije