Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUDIOKNJIGA

Audioknjiga spojila Nadarevića i Jergovićev “Sarajevski Marlboro”

jergović
17.11.2009.
u 16:02

Danas će u knjižnici Bogdana Ogrizovića u 19 sati predstaviti audioknjigu “Sarajevski Marlboro” na kojoj tekst Miljenka Jergovića čita Mustafa Nadarević.

Danas će u knjižnici Bogdana Ogrizovića u 19 sati predstaviti audioknjigu “Sarajevski Marlboro” na kojoj tekst Miljenka Jergovića čita Mustafa Nadarević.

U ciklusu pet knjiga naći će se i “Anđeo u ofsajdu” Zorana Ferića, “Što je muškarac bez brkova” Ante Tomića, “Osmi povjerenik” Renata Baretića te “Ponoćni boogie” i “Tetovirane priče” Ede Popovića.

Interpretirat će ih Pero Kvrgić, Ivica Vidović, Joško Ševo i Vilim Matula. Izdavači su Astarta plus i Večernji edicija.

Ključne riječi

Komentara 3

OO
onako_ovlaš
19:15 17.11.2009.

HipnosPajdaš Zanimljivo je kako grupa medijski poticanih pisaca natprosječno obožava sličnost jezika i neumorno iskorištavaju već viđene literarne prizore;valjda ih strah obuzima od Zapada i njima nepoznatih jezika i ambijenata pa \"lupaju\" po Tuzli,Beogradu,Kikindi.......

OB
-obrisani-
22:41 17.11.2009.

Sad mi je jasno zašto svaki drugi dan na VL vidim ovog krelca Jergovića...../Izdavači su Astarta plus i _Večernji edicija.-

OB
-obrisani-
18:43 17.11.2009.

Dajte pisci ,pišite malo...o Trstu.Ili recimo Rimu.Što su svi navalili na Bosnu i Sarajevo.Koga briga za Sarajevski Marlboro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije