Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ljubavi

Argentinski pisac i psihoterapeut Jorge Bucay uskoro u Zagrebu

jorge bucay
Alehandra Lopez
01.06.2010.
u 11:25

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 14. lipnja, u 19 sati u Kinu Europa uz simultani prijevod, a ulaz je besplatan.

Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. Međutim, mailovi i dalje stižu i znatiželjni ih Roberto potajno počinje čitati. Šalje ih psihoterapeutkinja Laura, koja zajedno s Fredyjem piše knjigu o čudu ljubavi i zaljubljenosti, o mogućnostima održavanja veze, o vjeri u ideale, ali i o nedostatku ljubavi i pretvaranju očaranosti u zavist. Zadivljeni Roberto sa svakom sljedećom porukom sve više preispituje vlastita ljubavna iskustva pokušavajući otkriti i shvatiti sebe. Ohrabren Laurinim stručnim znanjem i iskustvom, skriven anonimnošću interneta, Roberto preuzima Fredyjev identitet te počinje pisati pisma Lauri, iznositi svoje priče i svoja razmišljanja o ljubavi i sreći. Ali stvarni svijet ima iznenađenja za njega…

Riječ je o novoj knjizi "Voljeti se otvorenih očiju" slavnog argentinskog pisca Jorgea Bucayja, koji uskoro dolazi u Zagreb.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 14. lipnja, u 19 sati u Kinu Europa uz simultani prijevod. Besplatne ulaznice mogu se podići na blagajni Kina Europa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije