Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert
Povratak na članak

Arena gorjela od Rammsteinove žestoke glazbe i pirotehnike

Rammstein je izveo većinu pjesama s posljednjeg albuma, pa čak i baladu 'Frűhling in Paris', kojom su pokazali da mogu kvalitetno i „spustiti loptu“, a da pri tom oduševljenje publike nimalo ne splasne.

Komentari 4

MO
Morb
10:12 19.03.2010.

I ja sam se puno toga odreko al mi nije zao a i razumijem ljude kaj nisu iz zagreba nije tu samo ulaznica ko nama. Steta jer su propustili nesto stvarno nevjerojatno . Ja sam veliki obozavatelj Rammstein-a pa mozda nisam objektivan al najbolji koncert ikada. Fenomenalan performance , vrhunski show

VL
ML
mladaklada
08:41 19.03.2010.

Osim samog glazbenog doživljaja koji je bio fenomenalan, barem iz fan pita, cijela scenografija i izvedba bili su spektakularni. Ne morate voljeti ovu mjuzu da bi vidjeli spektakl koji predstavlja. Odrekao sam se nekih stvari manje važnih da bi vidio ovo i nije mi žao ni lipe!!! Sakrijte se škrtice, horns up! Skidajte mp3-ce, ali udostojite se otići na live.

VL
DV
dvd
09:06 19.03.2010.

Jebiga iz pule doc u zagreb i karta sa cugom nesto pojest, 800 kn. pa ti vidi...

VL
VZ
veki_zg
12:29 20.03.2010.

nisam bio jer nisam imao para al vjerujem da je bilo predobro! ...znam da se uvijek isplati ic na takve koncerte, vidio sam metallicu uzivo, takodjer predobar koncert (mozda ne toliko scenografski), ali zato brutalno enrgican!:) svima bi preporucio (kojii vole takvu muziku) da odu na hipodrom na njihov koncert, jer se stvarno isplati svake lipe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.