Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

Anto

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 4

SM
stari_mačak
14:48 13.05.2019.

Na žalost, brisanjem komentara nećete popraviti dojmove o kriterijima objavljivanja više nego amaterskih i loših sastavaka :)

VL
DU
Deleted user
14:53 20.05.2019.

Dobar pokušaj opisa svijeta koji je nestao pred modernim vremenima.. ali što znači ‘kupio hljeb crnog kruha’ ?. Jednom novinaru se to ne smije desiti.

VL
KO
Kolumpar
19:13 11.05.2019.

Kud to ode naš Stjepo? Malko me obradovao onaj početak kako su jeli lobodu i pili kišnicu mjesto vodu, i ondak ribar ulovio zlatnu ribicu, i žena pošandrcala, a znamo kud je to u vražju mater sve otišlo. Priča odlična za Ivu, Antu i onog hugoslavenskog dohčasnika, „podoficira“ dok su u kasne sate igrali šah, jeli kapule i kruva, te pili bevandu iz jedne jedine bukare u obližnjoj vojarni (kasarni) u onom, zabboravih kako se zove mjestu, valjda Brokva. Bože mili, radosti!

VL
TI
tifani
17:46 11.05.2019.

zijeeeev...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.