Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova knjiga
Povratak na članak

Anđeli su novi junaci krimića koji silom žele biti kontroverzni

Ako niste prezahtjevan čitatelj, svidjet će vam se i anđelolozi. Ako prezirete reciklažu i kompilaciju tuđih ideja, onda ovo nije štivo za vas. Ako za plažu volite tvrdokuhani krimić, ovaj vas neće zadovoljiti.

Komentari 4

PR
promatrach
14:56 29.07.2010.

ovo nije kritički osvrt na knjigu nego prepričavanje iste na najgori mogući način tako da je \"kritičar\" ispričao kraj... potpuno neprofesionalno i razočaravajuće

VL
VM
vladimir m
08:55 13.07.2010.

ako je kritika prepričavanje sadržaja, onda vaš kritičar nema pojma o fair play odnosu prema čitaocima. glupost od kritike u obom je slučaju bezgranična. da sam nakladnik izbrisao bi to ime iz svih lista kao nekorektno i podcjenjivačko, i upozorioo ostale izdavače da se klone \"kritičara\"

VL
SC
scary
09:23 13.07.2010.

istina je da knjigu ove tematike vjerojatno ne bih otvorila ni pod najljućim naletom dosade. ali ta vjerojatnost se sada pretvorila u sigurnost, budući da je kritičarka u drugom pasusu napisala kako knjiga završava. pobogu, pa napisati u \"kritici\" kakoko neka knjiga završava, pogotovo ako se radi o wannabe krimiću, je van svake pameti. i sasvim nepotrebno jer se poanta uredno mogla napraviti i bez iznošenja tog podatka. gđo Radović, od sad vaše članke o knjigama i filmovima zaobilazim u širokom luku, posebno ako se osvrnete na kakvu knjigu koju bih možda željela pročitati, a sve iz straha da ćete mi je uništiti u prvih par rečenica. ha što drugo da radim?

VL
PL
pletenica
13:38 03.08.2010.

Baš sam htjela pročitat kritiku i osvrt na knjigu jer sam upravo prešla polovicu romana pa re\'ko baš da vidim jel imamo isto mišljenje... I lijepo saznah kraj knjige...hvala kritičarki Inače, knjiga ima dosta nelogičnosti (iako nije baš tako loša,a, za plažu zadovoljava) i nevjerojatno puno pravopisnih grešaka. Što je iznenađujuće za Ljevak nakladu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.