Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatni dani zagrebačke industrije
Povratak na članak

Amerikanci nisu prihvatili naziv Kraš, a likere smo u Hrvatskoj proizvodili čak i za Napoleona

Velika izložba “Zagrebačka ambalaža” u Hali V Tehničkog muzeja u sklopu Zagreb Design Weeka krije povijesne intrige, političke prevrate i traume čitavih generacija

Komentari 1

BE
Berlioz
11:46 26.08.2020.

Kaže štovana novinarka Car "nekad normalne, a danas nezamislivo jake zagrebačke industrije stvorene još u Austro-Ugarskoj." S obzirom da je Zagreb tada imao oko 100 000 stanovnika a danas ih ima oko 800 000, kako je moguće da je tada bilo više radnih ljudi nego danas? Pogotovo jer je danas standard života neizmjerno veći. Ovo je jasan dokaz kako ideologija oslijepi čovjeka pa od drveta ne vidi šumu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.