Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film neopterećen ratom
Povratak na članak

'Aleksi' otvorila Pulu, film neopterećen ratom

Debitantski dugometražni igrani film Barbare Vekarić “Aleksi” kojim je otvoren festival korak je dalje u sada već utabanom autorskom smjeru. “Aleksi” je predivno ispolirana priča više na tragu francuskog eskapističkog arta neto stereotipa “kamen, maslina i drača”.

Komentari 3

RI
rightside
11:31 16.07.2018.

haha, bitnije je komentirat festival od onog sta radi koncar i kako ce "ugasit" uljanik radi skupih nekretnina,, sta se znalo od pocetka no uprava grada, uprava uljanika i "poveznice" sa koncarom o tome su sutile i odbacivale mogucnost otkaza za ljude i gasenja brodogradilista,, a sta cete sad drugovi rukovodioci?? iz grada iz uljanika,, sta cete sad izmisljat ko opravdanje,,?? lovu ste ocistili sta se moglo, i sad bi ja vas sve zajedno sa mileticom u remetinec,,drugo rjesenje i ne vidim kao moguce,

VL
BA
bakulušić
08:56 17.07.2018.

Ma, bravo! Zašto spominjati taj glupi rat koji ništa nije promijenio. Partizani bili prije njega, partizani ostali nakon njega a "ranjive skupine" sastavljaju vladu. Zaista nepotrebno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.