Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIONICA

'Aktivacijom tijela do glasa i govora'

step
ns dubrava
18.09.2009.
u 12:40

Radionica "Aktivacijom tijela do glasa i govora" otvorit će se predstavljanjem programa scenske umjetnosti NS Dubrava i Centra Dorożkarnia iz Varšave.

Radionica "Aktivacijom tijela do glasa i govora" bit će otvorena u nedjelju, 20. rujna, a otvorit će se predstavljanjem programa scenske umjetnosti Narodnog sveučilišta Dubrava i Centra Dorożkarnia, a u sklopu programa nastupit će grupa "A" Dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava s multimedijalnim projektom  "Srce" i Plesna grupa "Step" Centra Dorożkarnia sa svojom plesnom predstavom i to u prostorima Dječjeg kazališta Dubrava.

Narodno sveučilište Dubrava u sklopu razvijanja programa međunarodne kulturne suradnje te posebno suradnje s europskim centrima za kulturu, od 2008. godine surađuje u programima kulture s Kulturnim centrom za djecu i mlade Dorożkarnia iz Varšave.

Članovi Plesne skupine "Step" Centra za djecu i mlade Dorozkarnia iz Varšave, koji se bave scenskom umjetnošću sudjelovat će u Dječjem kazalištu Dubrava na sedmodnevnoj radionici pod nazivom "Aktivacijom tijela do glasa i govora", voditeljice Marine Petković te će zajedno s polaznicima Dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava osmisliti završnu produkciju koja će se moći pogledati u subotu, 26. rujna od 18 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

 

Ključne riječi
SDP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije