Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL

Akram Khan i Via Negativa za kraj Eurokaza

'khan_nnn_kul_010713'
''
01.07.2013.
u 16:51

Dan prije predstave plesači Akrama Khana održat će radionicu u Zagrebačkom plesnom centru, koja počinje sutra u 10 sati

Kultni kazališni festival Eurokaz, koji se simbolički gasi u trenutku ulaska Hrvatske u Europsku uniju, u završnicu ulazi izvedbama slovenske skupine Via Negativa te plesnom predstavom velikog koreografa Akrama Khana u zagrebačkom HNK koji će označiti konačni kraj festivala.

Dan prije predstave iTMOi (in the mind of igor) plesači Akrama Khana održat će radionicu u Zagrebačkom plesnom centru, koja počinje sutra u 10 sati.

Slijede otvorenje izložbe \"Via Nova via MSU Zagreb / Nitko to ne bi smio vidjeti\" u Muzeju suvremene umjetnosti u 18, koja će nakon Eurokaza postati dijelom stalnog postava muzeja te performans Katarine Stegnar \"Drop Dead\" u 19 sati.

Velika ansambl-predstava iTMOi na rasporedu je u srijedu u 20 sati u HNK, a nastala je u čast stogodišnjice nastanka povijesno presudna-baleta \"Posvećenje proljeća\" Igora Stravinskog. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije