Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade Šerbedžija

'Ako je tolika sreća dobiti državu, zašto je narod siromašan, zašto smo opet sluge u vlastitoj zemlji?'

22.07.2022.
u 23:54

Njegova glumačka karizma i umjetnički ugled os su i zvijezda vodilja brijunskog teatarskog arhipelaga, u kojem će pred publiku i ovog ljeta izaći i brojni glazbenici i pjevači na jedinstveno prelijepim pozornicama. Uz to, njegov 'Kralj Lear' amblematska je predstava cijelog pothvata. Zaigrat će ga i ovog ljeta

Komentara 108

Avatar Tombstone
Tombstone
00:02 23.07.2022.

Kaj on zna o siromastvu i narodu? Uvijek prvi kad se jede i pije, uvijek zadnji kad se placa. I kaj sad glumi zabrinutost kad on taj narod i drzavu ne voli sto je nebrojeno puta i dokazao?

PE
Pericabad2
23:59 22.07.2022.

Rade jel pricas o svojoj zemlji ili o nasoj? Da li svatko svojim postojanjem treba biti bogat/iji? Ja vidim da po Zg jako dobro zive (puno, puno bolje od mene), pa ne kukam (barem ne previse). Da sam bio sposobniji ili imao vise srece sa nekim projektima, uspio bi i sam. Korumpiranih politicara i mafije ima u svakoj zemlji, a bilo ih je itekako i u tvojoj (samo se nisu zvali h dz nego kpj)

DU
Deleted user
00:04 23.07.2022.

.... bolje mu je ovdje nego u "otadžbini" .... ali primjedbi, imat ćemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije