Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eliša Papić
Povratak na članak

Ako imam muzu, priče dolaze same od sebe

Komentari 1

KO
Kolumpar
23:13 12.06.2019.

Pročitao priču. Ekonomija brale, nemre spetljane Nabokovske rečenice. Prisjeti se bolan Hemingwaya. Kloni se prostota, ostavi to onima sa siromašnim vokabularom i duhom. Odjeci Maestra i Margarite, ali bez vizualizacije. Nisam mogao zamisliti niti jedan lik, osim one babe bezez oka. Smeta me to isticanje "pisac i doktor" i ona pretenciozna "Ah, ne mogu večeras, oprostite, radim na jednom ah genetskom istraživanju". Mislim, dapače sam uvjeren, da je to novinar izmislio. Samo naprej, biće dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.