Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

46. priča: Dimitrije Popović: Orhideja

Istrese iz lanene vrećice pištolj. Otkoči oružje i prinese kratku cijev sljepoočnici. Oklijeva. Prolazi vrijeme, kao spora lađa koja uplovljava u luku. U daljini potmuli zvuk grmljavine. Ispustio je pištolj i položio glavu u šake

Komentari 2

GR
grah
17:44 25.02.2012.

ovaj natječaj je čista namještaljka! netransparentan je, žiri je korumpiran i svake godine se natječu isti ljudi. objasnite mi molim vas logički kako je moguće da je od navodno 700 i više pristiglih radova ovo najbolje od najboljeg?! pa to je smiješno!!! ovo je loša književnost. zar nije sumnjivo to da se svake godine iznova objavljuju priče luke paljetka, zvonimira majdaka, dimitrija popovića, brune proface i inih? to je više sramotno. zašto se ti likovi, kad im je toliko stalo da se natječu, ne prijavljuju na natječaje gdje glavna nagrada nije 20 tisuća kuna? zašto se nikad ne prijave na bilo koji natječaj gdje nema novčane nagrade? jao, to je tako jadno. kad i književnost mora biti korumpirana neka ide sve dovraga!

VL
MP
mprelesn
15:44 27.02.2012.

poptpisujem!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.