Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

31. priča: Acija Alfirević: Slastice

Postavlja ih na stolić i daje znak da se poslužim, a potom skida majicu – ne nosi grudnjak – te ostatak odjeće. Ponašam se formalno, pružam joj cappuccino

Komentari 3

LD
l@d@
08:24 17.11.2011.

Bravo!!!....odavno ne pročitah bolju priču!

VL
GR
grah
22:02 18.11.2011.

što je u ovoj priči dobro? ovo ni približno nije dobra priča. \'Umirem od želje da saznam što to jedete?\' otkad su ovakve rečenice upitnog karaktera?

VL
LD
l@d@
15:39 19.11.2011.

sviđa mi se opis lezbijske ljubavi...jako dobro. Što se tiče upitnika, čini mi se da kad se već nije moglo naći ništa drugo, onda je trebalo udariti po gramatici!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.