Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Ovo je 15 filmskih likova koji su nas najbolje zabavljali u 2013.

nemilosrdni
16.01.2014.
u 11:00

O broju jedan nije bilo dvojbi – to je Tarantinov dr. King Shultz iz "Odbjeglog Djanga".

Portal Nemilosrdni gadovi napravio je listu likova koje ćemo iz 2013. ponijeti sa sobom u godine koje dolaze.

– Kriteriji su bili vrlo labavi. Uglavnom, čisti „umjetnički dojam“. Iako je bio i priličan broj antipatičnih, ružnih, prljavih i zlih kandidata, ovaj smo se put odlučili za čistu pozitivu te tražiti samo ono dobro u ljudima. I ne samo ljudima. Petnaest mjesta ujedno je petnaest razloga za svađu između Nemilosrdnih gadova, no o broju jedan nije bilo dvojbi – Tarantinov dr. King Shultz iz "Odbjeglog Djanga". Ovog uglađenog i slatkorječivog njemačkog stomatologa, ubitačno brzog na okidaču, koji na Divljem zapadu "fušari" kao lovac na ucjene, utjelovio je genijalni austrijski glumac Christoph Waltz i za njega uzeo i svog drugog Oscara.

Na broju dva je Donnie Azoff, najbolji kompić Leonarda DiCaprija iz „Vuka s Wall Streeta“ koji se ističe fluorescentno bijelim zubima i nevjerojatnim apetitom za "šlagiranjem" svake vrste, a glumi ga Jonah Hill.

Na broju tri još je jedan kauboj, ali ovaj put, naš, domaći – Živko Anočić. U ulozi glupastog Domagoja Anočić nas je još jednom uvjerio da je riječ o najvećoj novoj glumačkoj nadi domaćeg filma koju želimo gledati još i još.

Odmah iza njega bizarna je mrtva vrana s glave Johnnyja Deppa koja nikad neće postati unosni merchandising jer je film, vestern „Usamljeni osvetnik“, neslavno propao, dok je peta mala slatka i opaka „Hit-Girl“ iz drugog „Kick-Assa“.

Cijelu listu najboljih likova 2013. možete pronaći na portalu Nemilosrdni gadovi.

>>Ovo su filmovi i serije koje se u 2013. najviše kralo

>>Deset najboljih filmova 2013. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije