Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži treću sreću

Tao se izborio za život, jedino ga nema s kim dijeliti

Tao
Foto: Privatni album
1/4
26.06.2015.
u 23:20

Jednogodišnji Tao traži svoju treću sreću. Život ga do sada nije mazio, dva puta borio se za život i bio na njegovom rubu. Nije se predao, odlučio je živjeti i sad diše punim plućima.

Voli aktivnosti i bio bi dobro društvo za nekog tko se bavi sportom. Voli se Tao i maziti, a čovjek mu je centar svijeta, gleda u njega s obožavanjem. No, ipak treba čvrstu ruku, njegova teta čuvalica kaže da nije pas za nekoga tko nikada nije imao pse. U prilog tome govori i to što se Tao slaže samo s kujicama, ne voli muške pse, ali ni mace ni perad. Naučen je na život u stanu, a  jednako tako voli biti u prirodi i na zraku.

Udomitelju dolazi cijepljen i čipiran, a udomljava se nakon provjere uvjeta jer lanac i boks ne dolaze u obzir. Ostale informacije možete dobiti ako nazovete 092/31-85-690.

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okus
12:42 27.06.2015.

Sretno Teo🐾🌹

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije