Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se

Maro1 i Maro2 pobjegli drugi dan nakon što su udomljeni u Samobor

Maro1 i Maro2
Foto: Sklonište Dumovec
1/5
20.06.2016.
u 17:32

U Dumovcu su proveli 13 godina, stigli su u sklonište kao štenad, sa samo šest mjeseci, u njemu su odrastali. Kako su izgledom vrlo slični, braću su nazvali Maro1 i Maro2, od milja Mareki.

U subotu su Maro1 i Maro2 konačno udomljeni, zajedno su otišli u svoj dom u Samoboru. No, već drugi dan pobjegli su iz novog dvorišta u Cvjetnom naselja.

- Vjerojatno su se provukli ispod ograde, nemamo nikakvih informacija. Bezuspješno ih tražimo, plahi su, nisu naučeni na život izvan boksa i sigurno se teško snalaze sami na cesti - napisala je očajna udomiteljica Maja Sertić, uz molbu za pomoć u traženju tek udomljenih pasa. Obavijestila je veterinare, lovce, a nalazniku nudi i bogatu nagradu.

Oko vrata imali su Mareki plave ogrlice, ako ih ugledate zovite na 091/50-88-589 ili obavijestite azil Dumovec, tel. 20-08-354.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Linux
Linux
18:21 20.06.2016.

jadnici mali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije