Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO GLAVNI KANDIDAT

Vujošević: Da nisam potreban Partizanu, došao bih u Cibonu

Vujošević
Igor Kralj/PIXSELL
26.06.2012.
u 18:04

– Pokazali su veliku želju da odem tamo i, vjerujte, da nisam bio potreban Partizanu, otišao bih u Cibonu – priznao je Vujošević

Iz Srbije stižu informacije kako je nedavno propala realizacija senzacionalnog transfera! Jasmina Repešu na klupi Cibone trebao je zamijeniti Duško Vujošević! Tvrde kako im je izvor blizak zagrebačkom klubu rekao kako se posao dogovarao prije dva mjeseca.

– Vujošević se korektno zahvalio na ponudi i rekao da će razmisliti, a nedavno je čelnicima Cibone javio da se odlučio za Partizan. Najtrofejniji hrvatski klub htio ga je angažirati na najmanje dvije godine, a ponudili su mu 500.000 eura po sezoni. Tu su bili predviđeni i bonusi u slučaju dobrog rezultata u Euroligi, a eventualni Final Four bi Duletu donio još pola milijuna eura – rekao je zagrebački izvor srpskom Telegrafu.

Da u svemu tome ima itekako mnogo istine, potvrdio je i sam Vujošević na današnjoj presici na kojoj je predstavljen kao trener Partizana.

– Oni su u cijeloj priči nastupili izuzetno gospodski. Pokazali su veliku želju da odem tamo i, vjerujte, da nisam bio potreban Partizanu, otišao bih u Cibonu. Samo ne bih volio da itko protumači da nisam želio otići tamo jer su u pitanju Hrvati – rekao je Vujošević.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar SirOliverVR
SirOliverVR
21:59 29.10.2014.

Duško Vujošević...gospodin čovjek!

JO
jolly
22:01 26.06.2012.

500.000 eura ne plačaju trenere ni najbogatiji evropski klubovi, a kamoli netko tko je u dugovima do grla. Trebalo bi ovakve informacije provjeriti prije objave, jer bi mogle izazvati bjes građana, čijim se novcem razmeče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije